“Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα μέτρα”

«Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, για το τι θα συζητηθεί στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, το μεσημέρι, είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, για το τι θα συζητηθεί στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, το μεσημέρι, είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης.

Ο κ. Λυκούδης είπε ότι «συνιστά πολιτική δυσκολία, το γεγονός ότι μερικές ώρες πριν μία τόσο σημαντική σύσκεψη, δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση, στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, κ. Κουβέλη»

Ο κ. Λυκούδης επανέλαβε τη δήλωση ότι η ΔΗΜΑΡ, δεν πρόκειται να ψηφίσει στη Βουλή, τα μέτρα που τελευταία πρότεινε η τρόικα για τα εργασιακά.

Για την ανεξαρτητοποίηση Μιχελογιαννάκη, ανέφερε ότι «η πολιτική του συμπεριφορά, δεν ταίριαζε με την ΔΗΜΑΡ». 

Ακούστε το ηχητικό: 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.