Κασσελάκης – Γεροβασίλη: Μετά το δείπνο στο Παγκράτι, μαζί και σε περιοδεία στην Άρτα και στα Ιωάννινα

Μετά την κοινή παρουσία τους στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη, Στέφανος Κασσελάκης και Όλγα Γεροβασίλη έδωσαν ραντεβού το βράδυ της Τετάρτης σε εστιατόριο στο Παγκράτι για δείπνο.

Έπειτα από το επεισοδιακό συνέδριο του Σαββατοκύριακου, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η αντιπρόεδρος της Βουλής «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους, αν και τελικά αποφεύχθηκαν οι εσωκομματικές κάλπες, οι τόνοι φαίνεται να πέφτουν μεταξύ των δύο.

Το κλίμα ανάμεσά τους στην πορεία για τα Τέμπη στο κέντρο της Αθήνας ήταν καλό και μάλιστα αντάλλαξαν φιλιά, εναγκαλισμούς και πρόσφεραν χαμόγελα στον φωτογραφικό φακό.

Έτσι αποφάσισαν να δειπνήσουν μαζί το βράδυ στο Παγκράτι, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ. Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο αναμένεται να περιοδεύσει στην Άρτα, που είναι η εκλογική περιφέρεια της κυρίας Γεροβασίλη, αλλά και στα Ιωάννινα μαζί με την αντιπρόεδρο της Βουλής, όπως είπε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Σημειώνεται ότι οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, βάσει των δημοσκοπήσεων, φαίνεται να αποδοκιμάζουν το ενδεχόμενο μιας νέας διάσπασης του κόμματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ