Debate Ζαχαριάδη – Λοβέρδου στον RealFm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης και ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος.

“Χωρίζουν τεράστιες διαφορές τη ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ δεν είναι υπέρ των επιδοματικών πολιτικών, όπως ήταν πάγια η Αριστερά. Η ΝΔ δεν είναι υπέρ της μίζερης αυτής προσέγγισης της κοινωνίας και της κοινωνίας. Θέλουμε μια ισχυρή ανάπτυξη για την ελληνική οικονομία με ένα άλλο φορολογικό σύστημα, με έναν άλλον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης και με μεγαλύτερη ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα, που ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν συμπαθεί ιδιαίτερα” είπε ο κ. Λοβέρδος.

“Είναι ενδιαφέρουσα η συζήτηση περί ανάπτυξης, εγώ θα έλεγα ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή μαζί, διότι η χώρα πρέπει να ανακάμψει και να αναπτυχθεί, αυτό όμως πρέπει να αποτυπωθεί πέρα από τα λογιστικά βιβλία και τους δείκτες και στην καθημερινότητα του κάθε νοικοκυριού. Ρωτάω ξανά και τον κ. Λοβέρδο και τη ΝΔ, αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την τεχνοκρατική πολιτική άποψη του κ. Στουρνάρα ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού και η κατάργηση του υποκατώτατου, είναι λάθος και θα κάνει κακό στην ελληνική οικονομία. Περιμένω μια απάντηση γιατί έχει δίκιο ο κ. Λοβέρδος, είμαστε διαφορετικά κόμματα, έχουμε διαφορετικές στρατηγικές και διαφορετικές προτεραιότητες” ανταπάντησε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ