Debate Βλάχου – Ξανθόπουλου στον Realfm 97,8: Οι εκλογές και οι συνεργασίες

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, σε ένα debate ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Ανατολική Αττική, Γιώργος Βλάχος και ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Δράμα, Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

«Ο Πρωθυπουργός έβαλε τους στόχους για την επόμενη 4ετία. Εγγύηση για όσα λέμε και το εφικτό των υποσχέσεων είναι η μέχρι τώρα πρακτική μας» ανέφερε ο κ. Βλάχος. «Εμείς έχουμε δώσουμε δείγμα γραφής, λέμε λογικά πράγματα. Κοιτάζουμε να κινηθούμε με την λογική και το εφικτό» πρόσθεσε.

Ο κ. Ξανθόπουλος από την μεριά του σχολίασε «το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι ότι διευρύνθηκαν οι κοινωνικές ανισότητες την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ. Εμείς δεν βλέπουμε την κοινωνική πολιτική μέσω των pass. Αυτή είναι η διαφορά μας με την ΝΔ».

«Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος σταθερότητας και στις 22 Μαΐου θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας. Πρέπει να είμαστε πρώτο κόμμα για αυτό» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής της ΝΔ ανταπάντησε «νομίζετε ότι είναι ρεαλιστικό το σενάριο; Οδηγείτε την χώρα σε αστάθεια και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες όσων λέτε».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ