Debate Λαζαρίδη – Καραμέρου στον Realfm 97,8

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα ο βουλευτής της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος.

«Βλέπουμε την έλλειψη συντήρησης και συγκεκριμένου σχεδίου από τη στιγμή που δημιουργείται μια υποδομή, εν προκειμένω των στεγάστρων Καλατράβα. Το γεγονός ότι όταν ξεκίνησε η περίοδος ανάγκης συντήρησης, η χώρα μπήκε στην περιπέτεια των μνημονίων, όπου υπήρχαν σοβαρά προβλήματα με τους πόρους. Επειδή έχω διατελέσει αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα, χωρίς να είναι στην ευθύνη μου, αλλά ήταν στην χωρική μου αρμοδιότητα ο χώρος του ΟΑΚΑ, είχαμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Από τις λίμνες που προκαλούσαν προβλήματα σε όλα τα βόρεια προάστια με κουνούπια μέχρι και διάφορα σημεία των εγκαταστάσεων όπως των στεγάστρων, που ήταν δύσκολη η παρέμβαση/ συντήρηση δεδομένου ότι το ΟΑΚΑ ήταν σε θολό καθεστώς. Είναι σύνθετη περίπτωση, ενδεικτική της παθογένειας και της προχειρότητας» είπε ο Γιώργος Καραμέρος.

Ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε πως «με 20 χρόνια καθυστέρηση θα γίνουν αυτά που έπρεπε να γίνουν. Η παράμετρος που βάζει ο κ. Καραμέρος, την ακούω, με τα μνημόνια. Από εκεί και πέρα η κυβέρνηση κάνει αυτό που οφείλει να κάνει και έχουμε ζητήσει μια δεύτερη γνώμη των ειδικών από το ΕΜΠ και το ΤΕΕ για να δούμε από εκεί και πέρα πώς θα κινηθούμε».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ