Debate Κυρανάκη – Ζαχαριάδη στον Realfm 97,8 για φράχτη και οικονομία

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 σε ένα ραδιοφωνικό debate, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Την επόμενη τετραετία εμείς αυτό θέτουμε ως στόχο, την αύξηση μισθών και την περαιτέρω μείωση των εργοδοτικών εισφορών» είπε ο κ. Κυρανάκης.

Ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε πως «ακούγοντας τον κ. Κυρανάκη δεν ήξερα αν βρίσκομαι στο 2019 ή στο 2023. Και το 2019 το σύνθημα του κ. Μητσοτάκη αυτό ήταν. Το θέμα του ιδιωτικού χρέους είναι θηλιά στο εισόδημα της μεσαίας οικογένειας και μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας».

«Ο φράχτης θα ολοκληρωθεί είτε με ευρωπαϊκά χρήματα είτε με εθνικά. Πάνω από όλα είναι το εθνικό συμφέρον. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι όπως ήταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αυτό αποδεικνύεται και από τις ροές» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «όπου χρειάζεται να υπάρχει φράχτης, θα υπάρχει φράχτης. Όπου χρειάζονται drones και περιπολίες και σκάφη του λιμενικού, θα υπάρχουν αυτά τα μέσα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ