Ανατροπή με την πρεμιέρα του «Όρκου» στην ΕΡΤ – Οι εκλογικές εκπομπές στο ΕΡΤ News

Ανατροπή στα σχέδια της ΕΡΤ που αποφάσισε την πρεμιέρα νέας σειράς στην εκπνοή της σεζόν και, μάλιστα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Την ώρα που θα αποτελεί μείζον ζήτημα ποιοι θα… ορκιστούν στη Βουλή, η ΕΡΤ κάνει την έκπληξη και προγραμματίζει να βγάλει στον αέρα αμέσως μετά το Πάσχα τον δεύτερο κύκλο του «Ορκου».

Η σειρά «Ορκος 2: Η Πτώση», με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη, προοριζόταν για πρεμιέρα την προσεχή σεζόν, ωστόσο η διοίκηση της ΕΡΤ έκρινε ότι είναι προτιμότερο να τη συστήσει στο κοινό από τη φετινή σεζόν.

Ο «Ορκος 2», όπως αναφέρει η Reallife, θα ενταχθεί στην prime time του Σαββάτου. Η απόφαση αυτή σχετίζεται με τον ευρύτερο σχεδιασμό της ΕΡΤ ενόψει των εκλογών. Σε αντίθεση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 θα παραμείνει σε γενικές γραμμές ως έχει, διατηρώντας τις ψυχαγωγικές εκπομπές και τις σειρές στην prime time, ενώ για την έντονη προεκλογική δραστηριότητα (ομιλίες πολιτικών αρχηγών, 5λεπτα κομμάτων, συνεντεύξεις Τύπου) θα αξιοποιηθεί το ΕΡΤ News. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ