Debate Γκιουλέκα—Φάμελλου στον Realfm 97,8 για ΔΕΘ και οικονομία

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. 

«Οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο πριν από την έναρξη του καλοκαιριού, μιλάμε για μια χρονιά με έντονο προεκλογικό κλίμα ανεξάρτητα αν ακόμη απέχουμε από τις εκλογές. Το ξεκαθάρισε και ο Πρωθυπουργός, εμείς θα κριθούμε και με τα λάθη μας και με τα σωστά μας» είπε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε ότι θα κριθούμε για τα σωστά και τα λάθη μας, είπε ότι μια μεριά υπάρχει σταθερότητα και από την άλλη το χάος. Αυτό είπε και εγώ νομίζω ότι όταν ένας Πρωθυπουργός υποβιβάζει τα απολογιστικά και προγραμματικά στοιχεία του λόγου του, δεν μιλάει για το κόμμα του και την πολιτική αλλά δημιουργεί μέτωπα διαχωρισμού και έντασης, αυτό αποδεικνύει ότι ο ίδιος εξελίσσεται σε παράγοντα αποσταθεροποίησης του πολιτικού σκηνικού αλλά και δεν έχει να προτείνει πολιτικές προς όφελος της κοινωνίας» ανταπάντησε ο κ. Φάμελλος.

«Στην οικονομία αυτό που μετράει είναι οι αριθμοί» σχολίασε ο κ. Γκιουλέκας και στη συνέχεια τόνισε «ο κ. Φάμελλος προφανώς αισθάνεται άβολα και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί άκουσε ότι αυξάνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, όσο μπορούν να αυξηθούν. Επειδή αυτοί πετσόκοψαν τις συντάξεις είναι κακό ότι αυξάνονται οι συντάξεις που είναι σε χαμηλό επίπεδο; Είπε ο Πρωθυπουργός ότι θα έχουμε 6% αύξηση στις συντάξεις».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ