Δανέλλης: Ρατσιστικό παραλήρημα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Την άμεση τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής ζήτησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Την πιο προκλητική εμφάνιση της ΧΑ μέχρι σήμερα, με την κατάφωρη απαξίωση και παρακμή του κοινοβουλευτισμού, που συνεπάγονται οι συμπεριφορές των βουλευτών της, βίωσαν τα μέλη της εν λόγω διαρκούς Επιτροπής, κατά την ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα και την συμμετοχή του ΝΑΤΟ στις επιχειρήσεις στο Αιγαίο» αναφέρει σε σχετική δήλωση ο βουλευτής του Ποταμιού και προσθέτει:

«Οι πρωτοφανείς ύβρεις προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και το ρατσιστικό παραλήρημα των δύο βουλευτών της ΧΑ, είχαν σαν αποτέλεσμα την επέμβαση του Φρουράρχου της Βουλής, συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου να αποσοβηθούν μεγαλύτερης έκτασης γεγονότα, μετά την οργισμένη αντίδραση βουλευτών του συνταγματικού τόξου».

 «Οι σκαιές αυτές συμπεριφορές πρέπει να απαντηθούν από όλους. Δεν μπορούν να γίνονται πλέον ανεκτές. Απαιτείται τάχιστα τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής. Ο Κανονισμός είχε συνταχτεί σε ανύποπτο χρόνο και δεν είναι πλέον αποτελεσματικός, ειδικά μετά την είσοδο εκπροσώπων του νεοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ, δυστυχώς, με εντολή μερίδας του Ελληνικού λαού» υπογραμμίζει ο Σπύρος Δανέλλης. 

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντινόπουλος: Νεοναζιστική συμπεριφορά από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Μπακογιάννη: Εκφράσεις χαμαιτυπείου από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στην Επιτροπή Άμυνας – Αποβλήθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

σχολίασε κι εσύ