Δανέλλης: Γίνεται μάχη χαρακωμάτων για μην έχει απαντήσεις ουσίας ο πολίτης – Ο διάλογος με τον Καμμένο – ΒΙΝΤΕΟ

“Μόνο αφελής θα περίμενε ότι η Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής θα αξιοποιούσε την ευκαιρία και το χρόνο που έχει στη διάθεσή της για να κάνει έναν διάλογο που δεν έχει γίνει εδώ και 27 χρόνια, επί της ουσίας για να πάρουν απάντηση οι πολίτες, μέσα σε μια συνεχή προσπάθεια κατάφωρης προσβολής της αλήθειας”, σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που γίνεται στην Επιτροπή για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

“Μήνες τώρα γίνεται μάχη χαρακωμάτων για να μην έχει απαντήσεις ουσίας ο πολίτης σε ένα κρίσιμο εθνικό ζήτημα”, είπε ο Σπύρος Δανέλλης.

“Είναι η μοναδική ευκαιρία αλλά και υποχρέωσή μας να συζητήσουμε με ψυχραιμία να αναστοχαστούμε όλα αυτά τα 27 χρόνια, με τον τρόπο που χειριστήκαμε το ζήτημα, τι κέρδισε και τι έχασε η χώρα μας και η κοινωνία μας. Σας καλώ μακριά από μικροκομματικές υποκρισίες, από τις προφάσεις εν αμαρτίες που συνηθίσαμε” είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

Κάποια στιγμή στην αίθουσα ακούστηκε ο Πάνος Καμμένος να μιλά για αποστασία με τον κ. Δανέλλη να απαντά:

“Από πού αποστάτησα και για ποιον λόγο; Ας συζητήσουμε ψύχραιμα επί της ουσίας, να δούμε ποιος είναι προδότης και ποιος πατριώτης”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ