Δανέλλης: Έπρεπε να είχα αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά το Συνέδριο

“Το λάθος που έκανα είναι ότι έπρεπε να είχα αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά το Συνέδριο” αποκάλυψε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης.

Υπογράμμισε ότι το Ποτάμι σήμερα δεν είναι το Ποτάμι, με το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής το 2015.

“Από τον Ιανουάριο του 2018 απειλούν εμένα και την οικογένεια μου με παρόμοιου είδους μηνύματα. Είχα δημοσιοποιήσει κάποια από αυτά, κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις και μετά έγινε ρουτίνα για μένα” ανέφερε.

Τόνισε ότι έμαθε τηλεφωνικά από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν τι έγινε για τους πυροτεχνουργούς που πήγαν στο σπίτι του. “Η μυθοπλασία εξελίσσεται πολύ γρήγορα” δήλωσε χαρακτηριστικά για την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι ο ίδιος ειδοποίησε τις αρχές.

“Απαράδεκτα πράγματα για μια δημοκρατία και μια πολιτισμένη χώρα. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες γιατί αυτό δεν γίνεται” τόνισε.

Επίσης είπε ότι την ημέρα της ψήφου εμπιστοσύνης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε, έδωσε τα διάφορα στοιχειά που είχε στη διάθεσή του και μετά έγινε η προσαγωγή ενός άνδρα η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ