Χυδαία επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφους – «Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή»

Χυδαία επίθεση σε δημοσιογράφους του τοπικού Τύπου εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος προχώρησε σε αδιανόητους χαρακτηρισμούς κάνοντας λόγο για «σκουπίδια», «πατσαβούρες» και «άπλυτους», ενώ προέτρεψε τους πολίτες… να τους φτύνουν όταν τους συναντούν στον δρόμο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου στηλίτευσε το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν τα κακώς κείμενα της πόλης, όπως η διακοπή νερού σε πολλές γειτονιές του Βόλου στις 9 βράδυ ή η σκόνη που «πνίγει» την πόλη.

«Ρε σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι, όσοι είστε τέτοιοι… άπλυτοι… ρε Τασσοπούλου, σε πειράζει το νερό που κόβεται 10-11 η ώρα; Γιατί, υπάρχει λόγος; Μήπως κάνεις μπάνιο; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή; Και ο άλλος ο ξεφτίλας. Δεν ντρέπονται λίγο, σε εμένα κάνουν κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Την πόλη τους βλάπτουν… Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Σε αυτή την πόλη ζείτε; Ξεφτιλισμένοι;», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Και απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες: στον δρόμο που θα τους βλέπετε φτύνετέ τους. Αλλά και να τους φτύνετε θα νομίζουν ότι ψιχαλίζει» τόνισε σε άλλο σημείο και συνέχισε λέγοντας: «Τουλάχιστον βουλώστε το ρε, βουλώστε το κοπρίτες, ξεφτίλες».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, την προηγούμενη εβδομάδα το νερό είχε χαμηλή πίεση από τις 9 το βράδυ και στις 9.30 κοβόταν και δεν «έφτανε» ούτε μέχρι τον πρώτο όροφο πολυκατοικιών. Μάλιστα, πολλοί ήταν οι κάτοικοι που παραπονιούνταν και διαμαρτύρονταν γι’ αυτή την κατάσταση, καθώς μόλις είχαν επιστρέψει από τις εργασίες τους και δεν προλάβαιναν να κάνουν ούτε ένα μπάνιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ