Χρυσομάλλης: «Ο Γιώργος Παπανδρέου που έφερε τα μνημόνια δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους;» – Αντίδραση του ΠΑΣΟΚ

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προκάλεσε μία δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Μίλτου Χρυσομάλλη, ο οποίος παρέστη στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γεύμα στους υψηλούς προσκεκλημένους παραθέτει η οικογένεια

Σε δηλώσεις που έκανε στο Mega, και απαντώντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, ο κ. Χρυσομάλλης επιχείρησε να αιτιολογήσει την άποψή του ότι ο τέως βασιλιάς έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους, λέγοντας: «Ο κ. Παπανδρέου Γιώργος, που υπήρξατε βουλευτής του και έφερε τα μνημόνια -γερός να είναι ο άνθρωπος και να ζήσει πολλά χρόνια- δεν θα έπρεπε να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους; Θα κριθεί πολιτικά; Ο κάθε κυβερνήτης κρίθηκε από τον ελληνικό λαό».

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η ΝΔ να καταδικάσει τους απρεπείς, ανιστόρητους και διχαστικούς χαρακτηρισμούς

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει τις δηλώσεις του βουλευτή της για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Wikipedia: Τα 25 δημοφιλέστερα λήμματα της ελληνικής έκδοσης το 2022 – Η Ουκρανία, η Καϊλή και ο Αντετοκούνμπο

«Αμετανόητα πιστός στα ένστικτα της αντιμνημονιακής Πλατείας και στις φαντασιώσεις του Ζαππείου. Η ΝΔ οφείλει να καταδικάσει άμεσα τους απρεπείς, ανιστόρητους και διχαστικούς χαρακτηρισμούς του βουλευτή της για τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ