Χρυσόγονος: Βλέπω αποχωρήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ – Θα επιστρέψει στα ποσοστά του 2009

«Βλέπω αποχωρήσεις ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε ο Κώστας Χρησόγονος σε συνέντευξή του στο Action24. Μάλιστα ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως το κόμμα θα επιστρέψει στα “φυσιολογικά ποσοστά” του 2009, ως αποτέλεσμα της διπλής εκλογικής συντριβής.

«Τα στελέχη κάποια στιγμή θα ακολουθήσουν την κίνηση των ψηφοφόρων, όπου υπάρχει μαζική κίνηση ψηφοφόρων αναγκαστικά κάποια στελέχη ακολουθούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόβλημα ταυτότητας» είπε.

«Ποιο είναι το πρόβλημα ταυτότητας; Το λέει η ονομασία του! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνασπισμός της ριζοσπαστικής Αριστεράς αλλά λένε ότι θέλουν να είναι και κόμμα εξουσίας. Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί για τον απλό λόγο ότι η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων, όμως, δεν είναι στην ριζοσπαστική Αριστερά, είναι στην κεντροδεξιά, στο κέντρο και στην κεντροαριστερά» πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Χρυσόγονος.

«Αν θες να είσαι κόμμα εξουσία πρέπει να μετατοπιστείς στην κεντροαριστερά. Αυτό δεν μπόρεσαν να το κάνουν γιατί τους μαστίζουν οι “παιδικές αρρώστιες” του λαϊκισμού και του αριστερισμού» επεσήμανε.

“Αφού δεν μπορούν να μετακινηθούν, αναγκαστικά θα μετακινηθεί το εκλογικό ακροατήριο και θα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους μεγέθη έως το 2009, 2010» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ