Σπίρτζης: Η κομματική γραφειοκρατία κάνει κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο νέος πρόεδρος δεν θα βγει με καλλιστεία

Νέα «βέλη» για τον ΣΥΡΙΖΑ και την εσωτερική λειτουργία του εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης λίγα 24ωρα μετά τη δήλωση-καρφί για το οικονομικό επιτελείο του κόμματος.

«Η αριστερά σαν δομή έχει μεγάλη εμπειρία. Για να δούμε τι είναι η ηγεσία ενός κόμματος; Είναι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, αυτοί που λειτουργούσαν καθημερινά και λάμβαναν αποφάσεις – και γι’ αυτό είπα ότι δεν υλοποιήθηκαν οι αποφάσεις του συνεδρίου – ή ήταν μια κομματική γραφειοκρατία που ακόμα και σήμερα έχει όχι τη συντριπτική πλειοψηφία αλλά το όλον του ΣΥΡΙΖΑ και του μηχανισμού του» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

Στο ερώτημα του παρουσιαστή του MEGA, αν «αυτοί κάνουν κουμάντο και σήμερα;» ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «βεβαίως. Φυσικά». Ενώ τόνισε πως το ποιος θα είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι δευτερεύον ζήτημα.

«Γιατί ποιοι ήταν γραμματείς του κόμματος τα τελευταία χρόνια; Ο Πάνος Σκουρλέτης, που διαφώνησε στο συνέδριο με τις αποφάσεις, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η Ράνια Σβίγκου. Κανείς, δηλαδή, από την πλειοψηφία» πρόσθεσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Ο νέος πρόεδρος δεν θα βγει με καλλιστεία, θα βγει με πολιτικές θέσεις. Πολιτική κάνουμε» σχολίασε. «Οι προεδρικοί οι λεγόμενοι, ήταν προεδρικοί με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα, μετά τον Αλέξη Τσίπρα, ποιοι είναι οι προεδρικοί;» αναρωτήθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ