Χουσείν Ζεϊμπέκ: Φωτογραφία του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε πανό για «τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης»

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη Χουσείν Ζεϊμπέκ εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να φωτογραφίζεται κάτω από πανό που γράφει «τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης».

Όπως αναφέρει η «Μακεδονία», σε φωτογραφίες που δημοσιεύονται στον μειονοτικό τύπο, ο Χουσείν Ζεϊμπέκ εμφανίζεται μαζί με τους ψευτομουφτήδες αλλά και τον Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η ιστοσελίδα birlikgazetesi, την περασμένη Παρασκευή το – αποκαλούμενο από στελέχη της μειονότητας – «συμβουλευτικό Συμβούλιο της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTTADK) καταδίκασε την επίθεση στο τέμενος στο χωριό Ilıca.

Ο Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και εκλεγμένος Μουφτής Κομοτηνής, İbrahim Şerif, ο εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης Mustafa Trampa τέλεσαν την προσευχή της Παρασκευής μαζί με τον γενικό πρόξενο Aykut Ünal και τον αντιπρόξενο Barış Çulha στο τζαμί όπου έγινε η επίθεση», δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία από την εκδήλωση.

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Χουσείν Ζεϊμπέκ (αριστερά) δίπλα στους ψετομουφτήδες Τράμπα και Σερίφ. Δεξιά από τους ψευτομουφτήδες εμφανίζεται ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή Αικούτ Ουνάλ.

Σε άλλη εκδήλωση της συμβουλευτικής επιτροπής ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ποζάρει κάτω από πανό που αναγράφει «τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ