«Χώρισα για το ΠΑΣΟΚ» αποκάλυψε υποψήφια βουλευτής του κόμματος

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βάσια Αναστασίου, μιλώντας για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως ότι χώρισε εξαιτίας του κόμματος.

Το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα – Παπανδρέου – Τι συζήτησαν οι δυο πρώην πρωθυπουργοί

Η υποψήφια βουλευτής, βρέθηκε στο πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Action24 και συμμετείχε στο πολιτικό debate με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βάσια Αναστασίου έκανε μια αναφορά στην προσωπική της ζωή, μιλώντας για τον πρόσφατο χωρισμό της.

«To ΠΑΣΟΚ ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Με αρκετή δόση χιούμορ η υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική και αναπληρώτρια τομεάρχης επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι χώρισε λόγω του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, καθώς ξεκινούσε η συζήτηση και ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στην υποψήφια βουλευτή σχετικά με την συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας τους στίχους τραγουδιού «όλοι μου οι φίλοι παντρευτήκαν», δεν περίμενε ότι θα λάβει τέτοιο σχόλιο.

Η Βάσια Αναστασίου με αφοπλιστικό τρόπο και χιούμορ απάντησε: «Εγώ πάντως χώρισα εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ. Δεν με άντεχε ο σύντροφος μου», ενώ έκλεισε τη συζήτηση με την ατάκα: «Η μεγάλη μου αγάπη ήταν το ΠΑΣΟΚ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ