Χάρης Μαμουλάκης: Τα «έριξε» σε συνεργάτη του για το χυδαίο hastag – Τι δήλωσε

Σάλο προκάλεσε η αναπαραγωγή ενός βίντεο από το Tik Tok, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρη Μαμουλάκη στο οποίο φαίνεται να χρησιμοποιεί το χυδαίο hastag #νδ_παιδεραστές. Λίγη ώρα αργότερα η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον εν λόγω βουλευτή.

Στη συνέχεια ωστόσο, ο Χάρης Μαμουλάκης έδωσε τη δική του απάντηση.

Αναλυτικά:

«Το ότι ο 53χρονος ήταν προβεβλημένο μέλος της ΝΔ δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη χρήση ενός απαράδεκτου hashtag. Ήταν λάθος που έγινε από καθαρή αβλεψία συνεργάτη στο πλαίσιο ανάρτησης ενός σατυρικού βίντεο στο TikTok.

Το ότι η κυβέρνηση θεώρησε το συγκεκριμένο γεγονός ως σανίδα σωτηρίας και το εκμεταλλεύεται ως εργαλείο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ουσία της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης, είναι άξιο προβληματισμού.

Αν υπολογίζει ότι θα σταματήσουμε να ζητάμε τη δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων της λίστας της ντροπής και δη όσων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, πλανάται».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαμουλάκης αναπαράγει στον λογαριασμό του στο TikΤok το χυδαίο χάσταγκ #νδ_παιδεραστες! Η αθλιότητα και η χυδαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ σπάνε νέα ρεκόρ! Αν ο κ. Τσίπρας δεν διαγράψει τον βουλευτή του θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι πίσω από την εκστρατεία λάσπης βρίσκεται το κόμμα του και ότι η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η πολιτική κατάντια είναι, δυστυχώς, συνώνυμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ