Χαμός στο Twitter για το “πιτόγυρο” του Κουτσούμπα

Χαμός έγινε στο Twitter με την ατάκα που είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για το σουβλάκι, κατά τη διάρκεια της συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή, με θέμα την κοινωνική πολιτική.

“Πάνω από 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά δε μπορούν να πληρώσουν τους φόρους που έχετε επιβάλει. Κι έρχεστε εδώ σήμερα να πείτε στον ελληνικό λαό ότι
μεριμνάτε για το εισόδημα του; Το σουβλάκι με πίτα, το γνωστό πιτόγυρο, έχει πάει 3 και 3,5 ευρώ! Η βενζίνη 2,5 ευρώ το λίτρο! Το σούπερ μάρκετ έχει εκτιναχθεί!
Καταλαβαίνουμε ότι εσείς δεν τρώτε σουβλάκια συνήθως αλλά ούτε βενζίνη βάζετε;” ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Για να έχετε λοιπόν μία κλίμακα, δυο σαββατοκύριακα μέσα στην Αθήνα και τα 50 λίτρα γίνονται καπνός! Κι αυτά με τη “χαμηλή” τιμή των 2 ευρώ.
Λέτε μετά για τα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, τα διάφορα pass κ.λπ. Μα, πραγματικά πιστεύει κανείς ότι χτυπάτε τις ανατιμήσεις της βενζίνης, όταν
μειώνετε την τιμή της στα 2 ευρώ ανά λίτρο για 50 λίτρα;” είπε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Όπως ήταν λογικό οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη αυτή την αναφορά του Δημήτρη Κουτσούμπα στο “εθνικό” μας φαγητό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ