Χάκαραν την επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook – Άλλαξαν το όνομα σε σκέτο «ΣΥ» – ΦΩΤΟ

Στόχος χάκερ από την Ινδονησία έγινε η επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Facebook. Τις τελευταίες ώρες, το όνομα της σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοφιλές social media έχει αλλάξει σε σκέτο «ΣΥ».

Την επίθεση χάκερ έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ το γεγονός. “Υπάρχει πλούσιο ενδιαφέρον από Ασιάτες χρήστες του facebook για την Ελληνική πολιτική σκηνή” έγραψε χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Αναλυτικά το σχόλιο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Παρακαλώ λίγο την προσοχή σας…

Ο Ινδονήσιος φίλος μας Edo Raman, αποφάσισε μόνος του ότι αντί για ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα λεγόμαστε ΣΥ και άλλαξε το όνομα στην σχετική σελίδα στο facebook. Φαίνεται ότι υπάρχει πλούσιο ενδιαφέρον από Ασιάτες χρήστες του facebook για την Ελληνική πολιτική σκηνή.

Επειδή όμως το όνομα αλλάζει μόνο στο συνέδριο, έχουμε ήδη φροντίσει να λύσουμε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και να επαναφέρουμε το όνομα της σελίδας. Αν ο φίλος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στον i-syriza και να επαναφέρει την πρόταση του στον δρόμο για το συνέδριο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.