Μπακογιάννης στον ΑΝΤ1: «Η κ. Κούρτοβικ θέλει να κρατήσει την Αθήνα στο σκοτάδι»

«Η κ. Κούρτοβικ θέλει να κρατήσει την Αθήνα στο σκοτάδι» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αναφερόμενος στην δικηγόρο του Δημήτρη Κουφοντίνα στην δίκη της «17 Νοέμβρη», Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία εξελέγη δημοτική σύμβουλος στην Αθήνα με τη δημοτική Παράταξη «Ανατρεπτική Συμμαχία για την Αθήνα», ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι «Το σκεφτόμουν. Ως δήμαρχος οφείλω να μην επιτρέπω στον εαυτό μου να προσωποποιώ τις διαφορές. Άλλωστε ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας δικαιούται συνηγόρους».

«Όμως εδώ υπάρχει ένα ευρύτερο θέμα. Η συγκεκριμένη κυρία εκφράζει μία αντίληψη για την Αθήνα. Εκφράζει μία λογική που θέλει να κρατήσει πίσω και στο σκοτάδι την πόλη» πρόσθεσε.

«Εδώ στεναχωρήθηκα στο debate, διότι θεώρησα ότι θα ήταν μία ευκαιρία να συνεννοηθούμε και να συμφωνήσουμε στα βασικά με τον κ. Δούκα. Διότι η Δημοκρατία είναι ένα σκληρό πολίτευμα. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις και συμψηφισμοί όταν μιλάμε για τον φασισμό, την βία και το μίσος. Έθεσα ερωτήματα. Τι θα κάνουμε με τον Λόφο Στρέφη; Θα προχωρήσουμε το έργο και ας δεχόμαστε ύβρεις και προπηλακισμούς; Με το πάρκο Δρακόπουλου τι θα γίνει; Με το μετρό στα Εξάρχεια μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί; Διότι αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι έχουμε μία υποψηφιότητα, η οποία κλείνει το ένα μάτι στον έναν ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κλείνει το άλλο μάτι στον άλλον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και κλείνει τα δύο μάτια μαζί στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει πολύ μπροστά» κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ