Μπακογιάννη: Βαθιά νυχτωμένη η Κωνσταντοπούλου…

«Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι βαθιά νυχτωμένη αν πιστεύει πως μπορεί να δυσφημεί 300 βουλευτές, και να τους εμφανίζει πως προσπαθούν να διασφαλίσουν τους δικούς τους μισθούς» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον της Προέδρου της Βουλής σχετικά με τις πληροφορίες ότι η πρώτη δεν δέχθηκε να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η απόφαση αυτή, αν ισχύει, είναι απαράδεκτη, πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, και σημείωσε ότι η Πρόεδρος της βουλής δεν μπορεί να παίρνει τέτοιες αποφάσεις ερήμην της Ολομέλειας.

«Βλέπω την Ελλάδα να ξύνει τον πάτο του βαρελιού» συνέχισε, η βουλευτής της ΝΔ, ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις τόνισε ότι «κόκκινη» γραμμή όλων είναι να μην υπάρξει χρεοκοπία. «Πρέπει να υπάρξει συμφωνία ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση θα χάσει τη δεδηλωμένη στη Βουλή» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τον Πρωθυπουργό η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει «να γίνει ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας και των κλειστών τραπεζών», συμπληρώνοντας ωστόσο πως είναι δική του ευθύνη να διαχειριστεί τις διαφωνίες ή τις εκκλήσεις για ρήξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωράκης: Δεν υπάρχουν τα περιθώρια για μια καλή συμφωνία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ