Μπακογιάννη: Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά προσφέρει σταθερότητα

“Σε σχέση με το Σκοπιανό, σε όλους τους τόνους προσωπικά εγώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαμε πει ότι άπαξ και αυτή η συμφωνία ψηφιστεί από την Βουλή, η Ελλάδα θα την τιμήσει. Άρα το να κάνουμε τώρα κουβέντα για μνημόσυνα χθεσινά δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν μια συμφωνία, που σε διμερές επίπεδο κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη και το έχω αναλύσει. Είναι μία συμφωνία όμως που σε επίπεδο ασφάλειας της περιοχής προσφέρει σταθερότητα. Άρα μπορεί να ισχύουν και τα δύο και η συμφωνία μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά και η συμφωνία αυτή να προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή” δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και με την αναφορά σε αυτήν ως “ιστορικής”.

“Όσο κι αν προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει προβήματα στο εσωτερικό της ΝΔ, έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε” συμπλήρωσε.

“Πολιτικά η επίσκεψη Πομπέο στη Σούδα έχει ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα” τόνισε. “Η επιστροφή των ΗΠΑ στην περιοχή γίνεται τώρα, με την πλέον ενεργό ανάμιξή τους” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ