Μπακογιάννη: Έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών

«Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα. Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ. Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker. Όπως αποδεικνύεται, ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών», ανέφερε σε tweet που έκανε το βράδυ της Τρίτηςη Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί στο «Open» και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» είχε αναφέρει –μεταξύ άλλων- για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την ταινία «Τζόκερ» ότι «Πήραν δύο υπάλληλοι, μέσα σε όλα μάλιστα και η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, την οποία την ξέρω την κ. Βλαζάκη, την ξέρω και πάρα πολύ καλά. Πήρε την πρωτοβουλία να φωνάξει την αστυνομία. Τώρα πως την πήρε και γιατί την πήρε την πρωτοβουλία είναι δικό της θέμα να το απαντήσει. Η ουσία, βέβαια, βλέποντας όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι ο νόμος πρέπει να αλλάξει».

Είχε ακολουθήσει δήλωση της κ. Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, η οποία σημείωνε ανάμεσα σε άλλα ότι «Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη. Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.