Αποστολάκης: Το όριο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές

«Το αποτέλεσμα των εκλογών άφησε μια αίσθηση πίκρας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν περίμενε κανείς. Από την πρώτη στη δεύτερη εκλογή ο χρόνος ήταν τόσο λίγος που δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάποια ανατροπή» δήλωσε ο Ευάγγελος Αποστολάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

«Το μεγάλο ζήτημα είναι να εντοπιστούν τα προβλήματα, να μπει σε μια νέα βάση όλη η υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιπολίτευση πρέπει να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική γιατί όπως έχουν πει και από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, η χώρα κυβερνάται καλύτερα όταν υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση. Εκτιμώ ότι αυτό θα γίνει πολύ γρήγορα στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες. Τώρα γρήγορα θα τρέξουν, αλλιώς δεν έχει νόημα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν αμφισβητείται ο Τσίπρας προς το παρόν» σημείωσε. «Θα συγκληθούν τα όργανα και θα δούμε τι θα προκύψει. Στην δημοκρατία πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

«Η δική μου άποψη είναι ότι το όριο πρέπει να είναι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Εγώ νομίζω ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι το επόμενο βήμα που πρέπει να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Άρα εκτιμώ ότι μέχρι τις αυτοδιοικητικές θα πρέπει να έχουν κλείσει τα θέματα και να έχει αρχίσει να φαίνεται ποια θα είναι η επόμενη ημέρα» σχολίασε.

«Είναι μια καλή κυβέρνηση. Θεωρώ ότι οι καλύτερες επιλογές που μπορούν να γίνονται, γίνονται για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα η χώρα. Βέβαια, κάθε κυβέρνηση κρίνεται από το αποτέλεσμα. Ελπίζω και εκτιμώ ότι θα πάει πολύ καλά» διευκρίνισε ο κ. Αποστολάκης.

Σε δεύτερη ερώτηση, μάλιστα, για το αν είπε ότι η κυβέρνηση είναι «καλή» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε «βεβαίως» προσθέτοντας ότι «δεν έχω ούτε παρωπίδες ούτε κομματικές δεσμεύσεις. Θεωρώ ότι αυτό που είναι σωστό και είναι προς της σωστή κατεύθυνση πρέπει να λέγεται».

«Για όλους μας είναι καλό να πάει καλά η χώρα» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ