Αποκλείει τριπλές εκλογές ο Παπαμιμίκος

Αποκλείει τριπλές εκλογές ο Παπαμιμίκος

 

Απέκλεισε το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον προσεχή Μάιο ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη και είχε επαφές με στελέχη και μέλη της παράταξης.

Όπως είπε μια τέτοια εξέλιξη θα ανέκοπτε την ανοδική τροχιά που έχει εισέλθει η χώρα και τις όποιες θυσίες έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί από τους πολίτες.

Ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε, παράλληλα, ότι η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά προς την κατεύθυνση της τελικής διαπραγμάτευσης, η οποία και θα απαγκιστρώσει την χώρα από το μνημόνιο.

Αναφορικά με τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος είπε πως η ΝΔ έχει αποφασίσει να μην δώσει χρίσματα και στηρίξεις σε υποψηφίους, όπως στο παρελθόν, αλλά να σταθεί δίπλα σε ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανοί και έχουν αυτοδιοικητική ατζέντα.

Η επίσκεψη, όπως ανέφερε, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της οργανωτικής ανασυγκρότησης και της νέας φιλοσοφίας που στοχεύει στη μετατροπή του κόμματος σε έναν σύγχρονο πολιτικό οργανισμό, ο οποίος και θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ