Απάντηση Ανδρουλάκη σε Σκέρτσο για το ψήφισμα της Ευρωβουλής

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης σήκωσε το γάντι κι ανταπάντησε στα σχόλια του Άκη Σκέρτσου για τα όσα είπε στην ομιλία του και ειδικότερα για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με το κράτος δικαίου στην Ελλάδα.

«Η λέξη ‘αλαζονεία’ ταυτισμένη με τον κ. Μητσοτάκη και την παρέα του Μαξίμου. Παρουσιάζει δύο ευρωβουλευτές μιας τεράστιας πολιτικής ομάδας, της τρίτης μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κρύβοντας τους υπόλοιπους δεκάδες ευρωβουλευτές της ίδιας πολιτικής ομάδας, εκατοντάδες ευρωβουλευτές των υπολοίπων χωρών και των άλλων πολιτικών ομάδων που στήριξαν αυτό το ψήφισμα. Από την Αριστερά, την Κεντροαριστερά, τους Φιλελεύθερους, τους Πράσινους και του ίδιου του Λαϊκού Κόμματος», σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε πώς «κάτι δεν πάει καλά με την κυβέρνησή σας στο θέμα των υποκλοπών, στο έγκλημα των Τεμπών, στα θέματα δικαιοσύνης και διάκρισης των εξουσιών, δεν σας πειράζει;».

Τόνισε ακόμη, πως θα τον ενοχλούσε «ποιοι το καταψήφισαν, κ. Σκέρτσο, αυτό το ψήφισμα. Μαζί με τους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, η ακροδεξιά της Χρυσής Αυγής, ο ευρωβουλευτής του κ. Βελόπουλου και η κα. Καϊλή. Αυτή ήταν η συμμαχία, η οποία καταψήφισε το ψήφισμα, που στήριξαν 330 ευρωβουλευτές. Για να αποκαλυφθούν όλα και όλοι».

«Δεν κουνώ σε κανέναν το δάχτυλο. Υπενθυμίζω την Ιστορία. Τι έγινε το ’80, τι έγινε το ’90, τι έγινε το 2000, τι έγινε και τώρα. Και η Ιστορία αποδεικνύει ένα και μόνο πράγμα: Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις για να γίνει η Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα, είναι έργο της δημοκρατικής παράταξης και του προοδευτικού κόσμου της χώρας», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επίσης δήλωσε ότι είναι πρόθυμος και ανοικτός στον διάλογο και στη συζήτηση, γιατί όπως υπογράμμισε «έχουμε μία αγωνία: να δούμε επιτέλους στη Δικαιοσύνη τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου των υποκλοπών που συγκαλύπτετε και εκείνους που ευθύνονται που δεν εγκαταστάθηκε η τηλεδιοίκηση στο σιδηροδρομικό δίκτυο για να σωθούν 57 συνάνθρωποί μας. Αυτή είναι η δική μας αγωνία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ