Αντιδράσεις από Ζαχαριάδη και Δούκα για την υποψηφιότητα Κασιδιάρη: Οι καταδικασμένοι Ναζί στην φυλακή

Την κατάθεση της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας σχολίασαν με αναρτήσεις τους , ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, αλλά και ο Χάρης Δούκας, επίσης υποψήφιος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Ο φασισμός στην Αθήνα έχει όνομα κι επίθετο. Η υποκριτική στάση της κυβέρνησης και των συμμάχων της που δεν φρόντισαν ή δεν ήθελαν να φροντίσουν να μην υπάρχει κανένα κενό για να τρυπώσουν οι ναζί στη πολιτική ζωή της χώρας έδειξε τα όρια της. Ο αγώνας θα είναι για εμάς καθημερινός. Οι καταδικασμένοι ναζί στη φυλακή και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Καλώ τον Δήμαρχο Αθηναίων να πάρει επιτέλους θέση», αναφέρει η ανάρτηση του Κώστα Ζαχαριάδη.

Η ανάρτηση Δούκα

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την δημαρχία της Αθήνας Χάρης Δούκας κάλεσε τους πολίτες να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην ακροδεξιά στην κάλπη των δημοτικών εκλογών.
«Οι συνεχιζόμενες προκλήσεις και η υποψηφιότητα του καταδικασμένου για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, αποτελούν ύβρη για όλους του δημοκρατικούς πολίτες της Αθήνας. Τους καλώ να δώσουν αποφασιστική απάντηση στην ακροδεξιά και το φασισμό, στην κάλπη των δημοτικών εκλογών», ανέφερε η ανάρτηση του κ. Δούκα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ