ΑΝΕΛ: Πρόκειται για μια αδιανόητη και ανείπωτη τραγωδία

Τη θλίψη τους για τα θύματα που άφησε πίσω της η θεομηνία στην Δυτική Αττική αλλά και για όσους επλήγησαν ή καταστράφηκαν τα σπίτια τους εκφράζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε ανακοίνωσή τους.

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους και για όσους επλήγησαν ή καταστράφηκαν τα σπίτια τους στη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και τις άλλες περιοχές του Θριάσιου, εξαιτίας της θεομηνίας. Πρόκειται για μια αδιανόητη και ανείπωτη τραγωδία.

Είναι αξιέπαινες οι πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες των στελεχών της Πυροσβεστικής και των σωστικών συνεργείων για να βοηθήσουν τους πληγέντες και να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Αν και δεν είναι τώρα η ώρα για να καταλογιστούν ευθύνες γι’ αυτή τη φοβερή τραγωδία σ’ αυτές τις φτωχές περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, καθώς προέχει οι άνθρωποι που επλήγησαν να ξανασταθούν στα πόδια τους, εντούτοις δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τις σοβαρότατες ευθύνες που έχουν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ των τελευταίων 40 χρόνων. Είναι υπαρκτές οι ευθύνες τους και πρέπει να καταλογιστούν, αλλά για την ώρα προέχει να αποκατασταθεί η ζωή των ανθρώπων που επλήγησαν από τη βιβλική καταστροφή στη Δυτική Αττική”, αναφέρεται στην ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ