Ανδρουλάκης για Χρονοπούλου: Είναι ντροπή που διέρρευσαν το όνομά της – Καταλαβαίνω γιατί έγινε

«Είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομα της κυρίας Χρονοπούλου» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή του στον ALPHA, «δεν σας κάνουν εντύπωση τα μειωμένα αντανακλαστικά στην περίπτωση Παππά και τα αυξημένα στην περίπτωση του κ. Γεωργούλη; Η δικαιοσύνη είναι αλά καρτ; Όταν αθωώνει τον έναν συνεργάτη είναι καλή, αλλά στην άλλη περίπτωση είναι κακή δικαιοσύνη».

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε, «καλέστε εδώ την κα Χρονοπούλου να σας εξηγήσει ποια είναι η ψυχολογία της. Είναι αδιανόητο εδώ και τρία χρόνια οι βελγικές Αρχές να διερευνούν μια καταγγελία και εν τέλει να καταλήγουν στην άρση ασυλίας του προσώπου αυτού. Δεν ήξερε κανείς το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, ούτε η οικογένειά της και ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά να το μαθαίνετε όλοι εσείς και να ενημερώνετε και εμάς. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα και είναι ντροπή για αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της. Καταλαβαίνω γιατί έγινε. Προσπάθησαν μέσω της κυρίας Χρονοπούλου να τρομοκρατήσουν άλλους ανθρώπους».

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, «εγώ λέω κάθε γυναίκα η οποία έχει υποστεί κάποια κακοποίηση να ενθαρρύνεται και να προχωράει σε καταγγελία γιατί πρέπει να καταπολεμήσουμε τα φαινόμενα βίας στην κοινωνία μας. Ένα παρακράτος το οποίο έχει στηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εξοντώσει ηθικά την κυρία Χρονοπούλου κι αυτό δείχνει ότι είναι δικαιωματιστές α λα καρτ».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέχεια τόνισε: «Η Ελένη Χρονοπούλου είναι ένα πρόσωπο δυναμικό και κατά την άποψή μου σήκωσε ένα σταυρό του μαρτυρίου. Είναι ένα θετικό παράδειγμα για την κοινωνία μας για να γίνουμε πιο ανοιχτή κοινωνία, μια κοινωνία που σέβεται τον άνθρωπο, που σέβεται το παιδί, που σέβεται τη γυναίκα, που σέβεται ανθρώπους από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, δεν υπερασπίζεται διακρίσεις, στερεότυπα… Είμαστε σε πολλά πράγματα πίσω».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ