Ανδρουλάκης από Σπάρτη: Ο Πρωθυπουργός που θα προτείνουμε θα υπηρετεί τις προγραμματικές συγκλίσεις

Προεκλογική ομιλία στην Σπάρτη πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις μετά την τελευταία συνέντευξή του, ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι «η εγχώρια ολιγαρχία βρίσκεται  σε «vertigo» και δεν κατανοεί τον λόγο που ενοχλήθηκαν, διότι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ηγεσία του κινήματος ο ίδιος όσον αφορά σις συνεργασίες λέει ακριβώς τα ίδια πράγματα.

«Ποιον θέλουν να προτείνω πρωθυπουργό όταν θα λάβω την εντολή στα χέρια μου. Αυτούς που απαξιώνουν την πατρίδα μας;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Πρόσθεσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, ότι όταν λάβει την εντολή όπως έχει συνταγματικό δικαίωμα,  τότε θα επιδιώξει τις προγραμματικές συγκλίσεις και τότε θα προτείνει ως Πρωθυπουργό, όχι έναν «άγνωστο Χ» αλλά ένα πρόσωπο κατάλληλο να υπηρετήσει τα όσα θα έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο των προγραμματικών συγκλίσεων.

Αναφορικά με το διακύβευμα των εθνικών εκλογών ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στη «Νέα Αλλαγή» που βασισμένη στις αρχές της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου,  θα δημιουργήσει μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισοτιμίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινής λογικής απέναντι σε δυο συστήματα που αποδεδειγμένα οδήγησαν τη χώρα σε κατάπτωση αξιών και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η διατήρηση στην «καρέκλα» με κάθε κόστος.

Δριμεία ήταν η επίθεση του κ. Ανδρουλάκη προς τον κ. Μητσοτάκη και για τη «συμπόρευση» όπως είπε, «χέρι χέρι» με τον Καρατζαφέρη και τις επιθέσεις που εξαπολύει εναντίον του ο τελευταίος. Ζήτησε δε, από τους πολίτες να καταδικάσουν αυτές τις περίεργες συμμαχίες με «ακροδεξιούς σκελετούς», όπως αυτή του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Καρατζαφέρη και παλιότερα του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ζητήματα υποβάθμισης της ελληνικής περιφέρειας αλλά και συγκεκριμένα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λακωνία όπως τα αγροτικά θέματα αλλά και ζητήματα υποδομών υγείας και οδικού δικτύου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ