Αναστάσιος Κανελλόπουλος: «Αυτόνομο το ΕΑΝ στις εκλογές – Καμία σύγκρουση με Κασιδιάρη»

Αυτόνομη θα είναι η κάθοδος του κόμματος ΕΑΝ στις εκλογές, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του, Αναστασίου Κανελλόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι η αλλαγή των σχεδίων του δεν έγινε επειδή υπήρξε σύγκρουση με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Σε δηλώσεις του στον Alpha υποστήριξε πως «θα κατέβουμε αυτόνομα με το δικό μας κόμμα. Το κόμμα αυτό λέγεται ΕΑΝ και στο κόμμα αυτό καλούμε τους πολίτες να στρατευτούν».

Την ίδια ώρα, ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως δεν προηγήθηκε καμία σύγκρουση με τον Ηλία Κασιδιάρη. «Αρχικώς ήταν αποφασισμένος να μην κατέβει, ούτε ο ίδιος ούτε το κόμμα του, όμως μετά το άρθρο του πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, άλλαξε προφανώς απόφαση και δήλωσε ότι θα κατέβει στις εκλογές και ό,τι θέλει ας γίνει», σημείωσε ο κ. Κανελλόπουλος και πρόσθεσε:

«Μην χρησιμοποιείτε τη λέξη “τα σπάσατε”. Αυτό σημαίνει σύγκρουση και δεν υπήρχε σύγκρουση».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κανελλόπουλος διέψευσε επίσης την πιθανότητα να κατέβουν με το ΕΑΝ υποψήφιοι από το κόμμα Κασιδιάρη, σε περίπτωση που αυτό αποκλειστεί από την εκλογική διαδικασία, σύμφωνα με την απόφαση που θα λάβει επ’ αυτού το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, στις 5 Μαΐου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ