Ανακοινώνει το κόμμα ο Γιώργος Παπανδρέου

 Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

Σήμερα και αύριο ανακοινώνεται το όνομα και η Πολιτική Διακήρυξη του νέου κόμματος που ιδρύει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο, όπως προβλέπεται από το νόμο, ενώ η Πολιτική Διακήρυξη που υπογράφουν παλαιά και κυρίως νέα στελέχη αναμένεται να παρουσιαστεί σε κεντρική αίθουσα της Αθήνας.

Ο πρώην πρωθυπουργός και το στενό του επιτελείο συνεδρίαζαν μέχρι αργά το βράδυ χθες, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίασης του νέου κόμματος, ενώ ολοκληρώνεται και η συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, εκτός μεγάλου απροόπτου, θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών και το Ηράκλειο.

Με την ανακοίνωση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, η Χαριλάου Τρικούπη αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό.

Το νόημα του κειμένου που έχει ήδη ετοιμάσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ως εξής: «Εσύ που τόσα δεινά προκάλεσες στην παράταξη, χωρίς πολιτικό λόγο, μόνο για λόγους προσωπικούς, διασπάς την παράταξη. Ζητάς δηλαδή και τα ρέστα».

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.