Αμείωτη η κόντρα Μενδώνη – ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση Λιγνάδη

Ενώ συνεχίζονται στα θέατρα (Σαντορίνη, μετά την Επίδαυρο) οι διαμαρτυρίες για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, συνεχίζεται και η αντιπαράθεση ανάμεσα στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση για το ίδιο ζήτημα.

Η κ. Μενδώνη βρέθηκε στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής της στην πόλη. Μετά από συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη Αργολίδας, Νεκτάριο, αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και στις αντιδράσεις, που εκδηλώνονται στα θέατρα.
«Για το θέμα Λιγνάδη έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Καλό είναι αφού πιστεύουμε όλοι και εγώ πιστεύω προσωπικά στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, να μένουμε σε αυτά που έχει αποφανθεί», δήλωσε η υπουργός Λίνα Μενδώνη. Η ίδια, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στα θέατρα όπου διαβάστηκαν κείμενα και σηκώθηκαν πανό είπε: «Καλό είναι ο πολιτισμός να μην εργαλειοποιείται με αυτό τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να κρίνει».

 

Στις δηλώσεις αυτές, απάντησε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι : “Η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι ο Λιγνάδης είναι ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων.  Ο ελληνικός λαός έχει επίσης αποφανθεί ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση από τα πρώτα της βήματα.
Το ότι η ΝΔ και η κα Μενδώνη, τυφλωμένοι από την αλαζονεία τους, επιμένουν ακόμα και σήμερα να εστιάζουν στις υπερκομματικές και εύλογες αντιδράσεις πολιτών και καλλιτεχνών, είναι δείγμα της σταθερής τους απόφασης να καλύπτουν τον εκλεκτό τους.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ