Άκης Σκέρτσος για παρακολουθήσεις: Ευτελίζεται μια σοβαρή υπόθεση

Τα δημοσιεύματα σχετικά με τις παρακολουθήσεις σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος με ανάρτησή του στα social media. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σκέρτσος επισυνάπτει τη συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Documento».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου έχει ως εξής:

«Την αθλιότητα από όπου κι αν εκπορεύεται την αντιμετωπίζεις με διαφάνεια και εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη. Δεν συνδιαλέγεσαι ούτε βουτάς στο βούρκο μαζί της. Στις δημοκρατίες επίσης, σε αντίθεση με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όποιος κατηγορεί κάποιον οφείλει να τεκμηριώνει τις κατηγορίες του. Ειδάλλως είναι συκοφάντης.

Οι λίστες του Documento δεν εισφέρουν κανένα νέο στοιχείο στην υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων ούτε τεκμηριώνονται με αποδείξεις -που εφόσον υπάρχουν πρέπει να προσκομιστούν στη δικαιοσύνη και να μη γίνουν φειγ βολάν.

Το μόνο που πετυχαίνει εν τέλει η σαλαμοποίηση των δήθεν «αποκαλύψεων» είναι ο ευτελισμός μιας σοβαρής υπόθεσης που αφορά κάθε δημοκρατικό πολίτη και η εξυπηρέτηση ενός οργανωμένου σχεδίου αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα αλλά και από το μετρήσιμο έργο που παράγεται καθημερινά σε πολλά πεδία πολιτικής προς όφελος των πολιτών.

Παραθέτω τη συνομιλία μου με τον συντάκτη του ντοκουμέντου διότι η εφημερίδα παρέλειψε να δημοσιεύσει ως όφειλε ολόκληρη την επικοινωνία», καταλήγει η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ