Άγρια κόντρα Καμμένου – Πάγκαλου για τη συνδρομή του στρατού στην κατάσβεση των πυρκαγιών

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον Θεόδωρο Πάγκαλο με αφορμή τις πυρκαγιές και τη συνδρομή του στρατού στην κατάσβεσή τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πάγκαλος σε δηλώσεις του στον Βήμα Fm άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Καμμένο λέγοντας ότι συμμετοχή του στρατού στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές της χώρας ήταν ελάχιστη.

«Ο στρατός του Καμμένου είναι ατσαλάκωτος, δεν πάει πουθενά, δεν πάει στους σεισμούς, δεν πάει στις πυρκαγιές, δεν πάει πουθενά που μπορεί να εκτεθεί…Κάνει μόνο παρελάσεις και παρουσιάσεις όπλων στον υπουργό…Είναι στρατός οπερέτας, ενώνω τις ευχές μου, τις προσευχές μου με τις δικές σας να μην μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε το αξιόμαχό του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Τα Canadair δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Τα ελικόπτερα εμφανίστηκαν με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση…ήταν πολύ περιορισμένη η βοήθεια που έδωσαν τα μέσα του στρατού».

Και λίγο αργότερα έσπευσε να απαντήσει ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία φωτογραφία που δείχνει τον Θεόδωρο Πάγκαλο να φορά ένα κόκκινο μπουρνούζι και την συνόδεψε με το εξής μήνυμα: «Ο Πάγκαλος που ήθελε τις Σημαίες να τις παίρνει ο άνεμος και θεωρούσε τους στρατιωτικούς αντιπαραγωγικούς να μην πιάνει στο στόμα του τις ΕΔ».

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ