Αυτοδιοικητικές εκλογές – Δήμος Αθηναίων: Συναντήθηκαν Δούκας και Ζαχαριάδης – «Εφικτή η ανατροπή»

Συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας είχαν σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο επικεφαλής της παράταξης Ανοιχτή Πόλη, Κώστας Ζαχαριάδης, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 15/10. Την συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, την ζήτησε ο κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, δήλωσε την στήριξή του στον Χάρη Δούκα.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηττηθεί η σημερινή διοίκηση του Κώστα Μπακογιάννη που έχει αποτύχει στη διαχείριση μεγάλων προβλημάτων της πόλης και να μπορέσει η Αθήνα να γυρίσει σελίδα. Για να μπορέσει να γίνει η πολιτική ανατροπή, χρειάζεται πέρα από το να αθροίσουμε δυνάμεις, να ξυπνήσουμε τον κόσμο που αποφάσισε να απέχει την πρώτη Κυριακή. Η κινητοποίηση της αποχής μπορεί να δώσει άλλο αποτέλεσμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Ζαχαριάδης έθεσε τρία ζητήματα, το περιβαλλοντικό – ενεργειακό, το real estate και το θέμα της ΠΥΡΚΑΛ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δυο πλευρές συμφώνησαν πάνω σε αυτά τα θέματα.

Παράλληλα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως είναι απαράδεκτο πολιτικές παρατάξεις να προτρέπουν σε λευκό ή άκυρο, αφήνοντας έτσι αιχμές για το ΚΚΕ.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Δούκας, είπε ότι τον τιμά η στήριξη του κ. Ζαχαριάδη και τόνισε: Έχουμε ευκαιρία μπροστά μας να αλλάξουμε τη διοίκηση του Μπακογιάννη, να απευθυνθούμε στους Αθηναίους και τις Αθηναίες να έρθουν στην κάλπη, έχουν επιλογή αλλαγής.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ