Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Τζιτζικώστας: Στόχος μας είναι να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών

«Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και στους 11 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας που έχουν σήμερα επαναληπτικές εκλογές. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν και στη σημερινή πολύ σημαντική εκλογική διαδικασία όπου ολοκληρώνονται οι εκλογές της αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του στο Δημοτικό Σχολείο Βραχιάς του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης, για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος επανεκλέχθηκε περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας από την προηγούμενη Κυριακή, πρόσθεσε: «Στην Κεντρική Μακεδονία αποδείξαμε στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και δήμων.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε εδώ και τα επόμενα χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία και με τους 38 δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, που θα προκύψουν από τη σημερινή εκλογική διαδικασία. Στόχος μας είναι να κάνουμε ακόμα καλύτερη την καθημερινότητα και την ποιότητα όλων των πολιτών στην Κεντρική Μακεδονία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ