Αυτό είναι το νέο σποτ του υπουργείου Υγείας για τον εμβολιασμό – Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού

Το νέο σποτ του υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της εκστρατείας προώθησης των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού σε μία περίοδο, όπου η μετάλλαξη “Δέλτα” απειλεί, ανήρτησε στον επίσημο πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: https://emvolio.gov.gr», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Να θυμίσουμε πως το πρωί της Δευτέρας σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ξανά μήνυμα για την ανάγκη εμβολιασμού των πολιτών. Συγκεκριμένα, στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά: «Για να έχουμε ένα ασφαλές και ελεύθερο καλοκαίρι είναι ένα: Εμβολιαστείτε, αλλά κάνετε και τακτικά τεστ πριν και μετά από κάθε κοινωνική δραστηριότητα».

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Στο νέο σποτ του υπουργείου Υγείας πρωταγωνιστής είναι ο Κώστας. Ένας άνδρας που ετοιμάζεται για διακοπές με φίλους. Την ώρα, λοιπόν, που κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες, λαμβάνει δύο μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο. Στο ένα οι φίλοι του τον ενημερώνουν ότι έχουν ξεκινήσει και τον περιμένουν στο λιμάνι, ενώ στο άλλο πληροφορείται ότι μία φίλη του βγήκε θετική στον κορονοϊό, με συνέπεια να χάσουν τις διακοπές τους και να πρέπει να μπουν σε καραντίνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ