Άδωνις: Ο Μεϊμαράκης με έχει αδικήσει στην προσπάθειά του να κερδίσει τις εκλογές

«Εγώ πιστεύω ότι και οι δύο υποψήφιοι είναι υπεύθυνοι πολιτικοί άνδρες. Αυτά που λένε τα εννοούν. Έχουν πει και οι δύο ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης σε αυτό το (ασφαλιστικό) σχέδιο με τον ΣΥΡΙΖΑ…» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη στάση που θα κρατήσουν σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα υπάρξει πρόταση από τη ΝΔ για το ασφαλιστικό, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Ασφαλώς θα υπάρξει πρόταση από τη ΝΔ (…) Εμείς ως ΝΔ είτε κερδίσει ο κ. Μεϊμαράκης είτε ο κ. Μητσοτάκης είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάσουμε συγκροτημένη και συγκεκριμένη πρόταση».

Στο ερώτημα εάν έχει μεγάλη σημασία το ποιος από τους δύο υποψηφίους θα κερδίσει τις εκλογές την Κυριακή ο ίδιος απάντησε:

«Στο ίδιο κόμμα είμαστε. Αν είχαμε ουσιαστικές πολιτικές διαφορές δεν θα ήμασταν στο ίδιο κόμμα. Άρα με την έννοια της χαώδους διαφοράς –όχι δεν υπάρχει. Εγώ υποστηρίζω τον Κυριάκο, για ποιόν λόγo; Γιατί πιστεύω ότι μπορεί να συμβολίσει και να υλοποιήσει ταχύτατα την ανανέωση που πιστεύω ότι χρειάζεται η ΝΔ και γιατί πιστεύω ότι είναι πιο έτοιμος να γίνει πρωθυπουργός. Γιατί η χώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Αυτά είναι τα δύο βασικά μου κριτήρια».

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης δεν θα είναι καλός πρωθυπουργός, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Ο Μεϊμαράκης θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από τον Αλέξη Τσίπρα. Γι’ αυτό και αν κερδίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εγώ πρώτος θα είμαι ο πιστότερος στρατιώτης της ΝΔ».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε λέγοντας: «Με έχει αδικήσει ο κ. Μεϊμαράκης τις τελευταίες 2-3 μέρες. Στην προσπάθειά του να κερδίσει τις εκλογές έχει αδικήσει εμένα και αυτό δεν είναι σωστό. Αναφέρει διαρκώς την ίδια διαστρεβλωμένη θέση που έφτιαξε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου ως υπουργού Υγείας της κυβερνήσεως της ΝΔ και την αναφέρει διαρκώς ως πραγματικότητα. Εγώ δεν έκανα απολύσεις στην Υγεία. Ούτε μία. Αφού δεν έκανα απολύσεις στην Υγεία πώς μπορεί να ισχυρίζεται ο φίλος μου ο Βαγγέλης ότι τις έκανα και τις έκανα από μόνος μου;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ