Άδωνις Γεωργιάδης: Το επαναλαμβανόμενο ψεύδος Πολάκη ότι έχει χειρουργείο καθυστερεί την απόδοση της Δικαιοσύνης

Ανάρτηση σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στη δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ και την ένταση με τον Παύλο Πολάκη, έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων ότι «λυπούμαι που το επαναλαμβανόμενο ψεύδος Πολάκη ότι έχει χειρουργείο και ασθενείς στην Μεθ που τον περιμένουν σήμερα δούλεψε και καθυστερεί την απόδοση της Δικαιοσύνης».

Αναλυτικά, ο υπουργός Υγείας σημειώνει τα εξής:

«Για να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις. Όταν στο Δικαστήριο για τις δήθεν παράνομες προσλήψεις στο Κεελπνο, ο @pavpol2222
άρχισε να επιτίθεται στην δικηγόρο υπερασπίσεως, δέχθηκε συμβουλή από τον δικηγόρο του κ. Απατσίδη: “πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις”. Σημειώνω ότι πλησίασε και του μίλησε στο αυτί ενώ κατέθετε. Ο κ. Πολάκης αμέσως μετά ευρισκόμενος επαναλαμβάνω στο βήμα του Δικαστηρίου, σήκωσε το κινητό του και ενώπιον του Δικαστηρίου άρχισε να μιλάει….κατόπιν ο κ. Απατσίδης έστησε μία φασαρία για να επιτύχουν την διακοπή της Δίκης όπερ και εγένετο για τις 13 Μαρτίου…λυπούμαι που το επαναλαμβανόμενο ψεύδος Πολάκη ότι έχει χειρουργείο και ασθενείς στην Μεθ που τον περιμένουν σήμερα δούλεψε και καθυστερεί την απόδοση της Δικαιοσύνης».

Η ανάρτηση Πολάκη

Ανάρτηση στο Facebook για την σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου έκανε και ο Παύλος Πολάκης, δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία του, που, όπως αναφέρει, τραβήχτηκε από τη ΜΕΘ Κλινικής που έκανε επίσκεψη.

«Κόλαση σήμερα στο δικαστήριο!!

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ (Πουλης και Σια….)

Μακάρι να μπορούσε να μεταδοθεί απευθείας η κατάθεσή μου που ΑΠΕΔΕΙΞΑ με στοιχεία και τα αισχρά ρουσφέτια του Άδωνη και τις αργομισθίες και τος ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έκανε η συμμορία για να καλύψει τα ίχνη της !!

Έπαθαν τέτοιο πανικό που ο Αδωνης δημιούργησε θέμα στο τέλος βάζοντας τους αστυνομικούς του να επιτεθούν στον δικηγόρο του Ντοκουμέντο Γιάννη Απατσίδη που μου έφερε και κατέθεσα στοιχεία στο δικαστήριο ! Ο δικηγόρος δεν ψάρωσε βέβαια και τους έκανε μήνυση, ενώ παραλίγο να συλληφθούν οι συγκεκριμένοι.

Λόγω υποχρεώσεων στην Κλινική που είχα και αλλού μετά την εξέταση μου από τους δικαστές, τον εισαγγελέα και από τον ένα δικηγόρο υπεράσπισης το δικαστήριο διέκοψε για τις 13 Μαρτίου που θα συνεχίσω !

Υγ Η τρίτη φωτογραφία πριν λίγο φεύγοντας από τη ΜΕΘ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ …..γιατί ΕΓΩ ΑΔΩΝΗ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Εσύ έχεις μόνο ντιλαρίσματα και ρουσφέτια …και τότε και τώρα», γράφει αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ