Άδωνις Γεωργιάδης: Η αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για τον Αντώνη Κανάκη

Δημοσιογραφική προβολή για την πολυαναμενόμενη τανία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης και ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το “παρών” ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στους δημοσιογράφους σχετικά με την ταινία ωστόσο δεν δέχτηκε να κάνει κανένα σχόλιο για τον Αντώνη Κανάκη και όσα είχαν προηγηθεί με φόντο τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

“Δεν είναι για σήμερα. Ας μείνουμε αγαπημένοι” σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης και αποχώρησε βιαστικά.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τρίτης ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας μεταξύ άλλων πως “το να συμψηφίζεις την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική εκπομπή, δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του δημοτικού”.

Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη προς τον υπουργό περιείχε και μία σειρά από ερωτήματα όπως: «Εσείς που νομοθετείτε, που έχετε την εξουσία στα χέρια σας, πώς επιτρέπετε να λειτουργούν sites πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβαίνουν βίντεο χωρίς κανένα έλεγχο;».

Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη

Αργά τη νύχτα της Τρίτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter απάντησε στον Αντώνη Κανάκη ως εξής: “Ήμουν στην Πρεμιέρα της Εκπληκτικής ταινίας της κας Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» και μόλις είδα την σχετική αναφορά του κ. Κανάκη εναντίον μου. Θα σχολιάσω και θα απαντήσω στα ερωτήματα του αύριο προς το παρόν σας αφήνω να σχολιάσετε εσείς…”

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.