Κίνηση: “Κόλαση” στους δρόμους – Πού έχει μποτιλιάρισμα

Οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στην Αθήνα, καθώς η κίνηση είναι πολύ αυξημένη, με τους κεντρικούς οδικούς άξονες να βρίσκονται στο “κόκκινο”.

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Συγκεκριμένα, Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, μποτιλιάρισμα έχει στο ρεύμα ανόδου από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως την Αχαρνών και στο ρεύμα καθόδου από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ.

Την ίδια στιγμή, αυξημένη είναι η κίνηση στη Μεσογείων (στην κάθοδο από το Νομισματοκοπείο έως το Πεντάγωνο, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, αλλά και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Κηφισίας εντοπίζεται στην άνοδο από την Κατεχάκη έως την Εθνική Αντιστάσεως και στην κάθοδο από τη γέφυρα Παραδεισου έως την Εθνικής Αντιστάσεως.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται, επίσης, τα οχήματα στη Βασ. Κωνσταντίνου.

Σημειώνεται ότι από χθες έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, στο ρεύμα προς καζίνο, από το ύψος του τελεφερίκ. Η Πάρνηθα έχει ντυθεί στα λευκά καθώς χιονίζει από το βράδυ της Δευτέρας.

Η κίνηση στην Αττική Οδό

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, καθυστερήσεις 15΄-20΄παρατηρούνται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις επίσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 20΄-25΄από τον κόμβο Ανθούσας έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης. Περιφ. Υμηττού 25΄-30΄από τον κόμβο Αγίας Παρασκευής έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης. 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.

Δείτε εδώ Live την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ