Άδωνις Γεωργιάδης: Γιατί αποκάλεσα «Ραν ταν Πλαν» τον Πολάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξηγεί γιατί αποκάλεσε Ραν Ταν Πλαν τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή, με αφορμή αναρτήσεις που έκανε νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα social media σχετικά με την συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Κωνσταντίνο Μαραβέγια.

Σφοδρή αντιπαράθεση Γεωργιάδη-Πολάκη στην Βουλή: «Είσαι Ρανταπλάν» – «Είσαι επαγγελματίας ψεύτης»

«Κάτω στα πόδια μου φαινόταν η μαύρη σακούλα σκουπιδιών που βάζουν οι καθαρίστριες στον κάδο σκουπιδιών κάτω από το γραφείο μου. Ο Ραν ταν Πλαν, που νομίζει ότι είναι ο Ηρακλής Πουαρώ «κατάλαβε» ότι αυτή είναι η σακούλα με τα μαύρα λεφτά που μου έφερε ο κ. Μαραβέγιας…τώρα πείτε μου εσείς πώς πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε…», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

H ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Για να καταλάβετε τώρα γιατί τον είπα Ραν ταν Πλαν στην Βουλή, αλλά και το τί τραβάμε πλέον με αυτούς τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:
Ο βουλευτής Μαραβέγιας, που και αυτόν τον έχει άχτι ο Πολάκης, είχε έρθει στο γραφείο μου, όπως έρχονται πολλοί βουλευτές κάθε μέρα. Ανέβασα φωτό όπως κάνω πάντα. Στην φωτό κάτω στα πόδια μου φαινόταν η μαύρη σακούλα σκουπιδιών που βάζουν οι καθαρίστριες στον κάδο σκουπιδιών κάτω από το γραφείο μου. Ο Ραν ταν Πλαν, που νομίζει ότι είναι ο Ηρακλής Πουαρώ «κατάλαβε» ότι αυτή είναι η σακούλα με τα μαύρα λεφτά που μου έφερε ο κ. Μαραβέγιας…τώρα πείτε μου εσείς πώς πρέπει να τον χαρακτηρίσουμε…αυτός ο άνθρωπος με αυτή την ευφυία…ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας 4 χρόνια, τώρα «ερευνά» σκάνδαλα για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ και έστησε και την σκευωρία με τον Δεστεμπασίδη/Σαράφη…», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε για άλλη μια φορά εναντίον του ο Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Γεωργιάδης καταλήγει με ένα αιχμηρό σχόλιο:  «Η οριστική απώλεια της Εξουσίας στην οποία τους έχει καταδικάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζω πραγματικά ότι τους έχει παλαβώσει…»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ