Παρκάρισμα 3 σε 1 στην Γλυφάδα: Μπλοκάρει ταυτόχρονα πεζούς, ΑμεΑ και τυφλούς – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Το «καλύτερο» παρκάρισμα έκανε ένας οδηγός στην Γλυφάδα.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ο συγκεκριμένος οδηγός στην Γλυφάδα κατάφερε με το παρκάρισμά του να ενοχλεί τους πάντες. Έχει αφήσει το όχημά του πάνω σε πεζοδρόμιο, σε διάβαση πεζών και σε πλάκες καθοδήγησης για τους τυφλούς συνανθρώπους μας. Επίσης έχει αφήσει ελάχιστο χώρο στο πεζοδρόμιο, εμποδίζοντας και όσους κυκλοφορούν με αμαξίδιο.

Το παράδοξο είναι ότι ο συγκεκριμένος οδηγός δεν οδηγεί κάποιο μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο, αλλά ένα από τα μικρότερα οχήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, και θα μπορούσε εύκολα να βρει μία νόμιμη θέση πάρκινγκ.

Παρκάρισμα Γλυφάδα Παρκάρισμα Γλυφάδα Παρκάρισμα Γλυφάδα

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ