Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: Δεν θα πάω στην Δικαιοσύνη – «Συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι έκανε κάτι πάρα πολύ χοντρό»

Δεν θα κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου όπως ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με δηλώσεις του, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Προτοσάλτε».

Ο Υπουργός Υγείας, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσφύγει στη δικαιοσύνη, σε αντίθεση με τον δημοσιογράφο Άρη Προτοσάλτε ο οποίος προανήγγειλε πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά του Πάνου Βλάχου.

«Πάντα θλίβομαι όταν άνθρωποι ταλαντούχοι στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης κάνουν κάτι τόσο άσχημο. Όταν λες «να δω στο σάκο τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε», δηλαδή στο νεκρόσακο, είναι σαν να λες «θέλω να τους δω πεθαμένους, να τους σκοτώνουν». Αυτό όπως και να το δεις ούτε καλλιτεχνική αδεία λέγεται, ούτε χιούμορ λέγεται, ούτε τίποτα. Από την αντίδραση του κυρίου Βλάχου πιστεύω ότι συνειδητοποίησε, έστω και εν μέρει, ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ χοντρό» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ξεκαθάρισε ότι «δεν έχω σκοπό να πάω στη Δικαιοσύνη».

Να σημειωθεί ότι ο Πάνος Βλάχος επιχείρησε να ρίξει τους τόνους με ανάρτησή του social media. «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στο σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε σε story στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ