Αχτσιόγλου στον Realfm 97,8: Δεν προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ καμία αλλαγή στο σύστημα των εισφορών

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προγραμματικά για την επόμενη ημέρα στο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό λέει τρία πράγματα: ότι πρέπει να επανέλθει η 13η σύνταξη, να αποπληρωθούν πλήρως τα αναδρομικά και ότι οι αυξήσεις στις συντάξεις θα γίνουν και σε όσους έχουν προσωπική διαφορά. Αυτά τα τρία μέτρα και είναι ξεκαθαρισμένα. Ο κ. Κατρούγκαλος εξέφρασε προσωπική γνώμη» δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Δεν προβλέπει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ καμία αλλαγή στο σύστημα των εισφορών. Αυτό βέβαια είναι δεδομένο για την επόμενη ημέρα. Επί της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η κατώτατη εισφορά ήταν 180 ευρώ, ενώ σήμερα είναι 240 ευρώ. Την πληρώνουν 8 στους 10 επαγγελματίες. Για να είμαι ειλικρινής με το σύστημα αυτό υπάρχαν και αδικίες και στο πλαίσιο αναγκαστικού προγράμματος μνημονίων» ανέφερε.

«Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες προβλέπονται 3 συγκεκριμένα πράγματα: αφορολόγητο στις 10.000 ευρώ, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και τον μηχανισμό ρύθμισης χρεών» πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ