Αχτσιόγλου: Μοναδικός ηγέτης ο Αλέξης Τσίπρας – Δεν θα τον μιμηθώ

«Δεν θα μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα» τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έφη Αχτσιόγλου σε ερώτηση για τους συνυποψηφίους της απάντησε, μιλώντας στο OPEN, ότι ««ο καθένας από τους συνυποψηφίους μου έχει μια εξαιρετική διαδρομή και έχει συμβάλλει στο να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ισχυρή πολιτική δύναμη και μια κυβερνητική δύναμη. Άρα εγώ τις πορείες των συντρόφων μου τις τιμώ και θα τις τιμώ».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «εισηγούμαι μια νέα μεθοδολογία. Νομίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λειτουργήσει πιο μεθοδικά. Να είναι ένα κόμμα των δομών. Δηλαδή συγκεκριμένες δομές, συγκεκριμένοι κανόνες για να μπορεί να λειτουργεί διαχρονικά».

«Μοναδικός ηγέτης ο Τσίπρας – Δεν θα τον μιμηθώ»

Ξεχωριστό κεφάλαιο στη συνέντευξη της κυρίας Αχτσιόγλου αποτέλεσε ο Αλέξης Τσίπρας για τον οποίο είπε ότι «είναι ένας μοναδικός ηγέτης, έχει τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά και ως προσωπικότητα. Κατάφερε να ανεβάσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε συγκεκριμένες συνθήκες και από το 3% να τον κάνει κυβέρνηση και να τον φέρει στο 32% πριν από λίγα χρόνια».

«Ούτε θα μπορούσα, ούτε θα ήταν σκόπιμο εγώ να μιμηθώ τον Αλέξη Τσίπρα. Οποιοσδήποτε προσπαθεί να μιμηθεί κάποιον άλλον μάλλον σε καρικατούρα καταλήγει» συμπλήρωσε η ίδια.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ