Ο Μπόλαρης για την συνέντευξη του ΑΓΕΝ

Ο Μπόλαρης για την συνέντευξη του ΑΓΕΝ

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τον πολιτικό κόσμο για την συνέντευξη-παρέμβαση που έδωσε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Κοσμάς Χρηστίδης, στη Real news, για τις περικοπές στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Πριν από λίγο τοποθετήθηκε στο θέμα ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Όταν η ελληνική κυβέρνηση πορεύεται χωρίς εθνικό σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης, το έλλειμμα πολιτικής σημαδεύει αρνητικά την χώρα.

Όταν επιβάλλονται οι νεοσυντηρητικές, υφεσιακές, αδιάκριτες αντιλήψεις της γερμανικής δεξιάς, τότε στη ζυγαριά των ψυχρών δημοσιονομικών λογιστικών ο μισθός της καθαρίστριας ΔΕΚΟ εξισούται με αυτόν του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας ή του κυβερνήτη τορπιλάκατου.

Αν για τη Γερμανία σήμερα Ναυτικό και Αεροπορία επιβεβαιώνουν το Imperium, για την Ελλάδα αποτελούν μοναδική και αναγκαία συνθήκη εθνικής επιβίωσης.

Μόνο που για να αναδεικνύεται αυτό, χρειάζεται σοβαρός πολιτικός σχεδιασμός και σθεναρή διαπραγμάτευση. Η σημερινή παρέμβαση του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού, σπάνια στο είδος της, επισημαίνει ότι πάσχουμε και στα δύο.

Ώρα ευθύνης για όλους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ