ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Καλά ξεμπερδέματα για τις συκοφαντίες προς τον κ. Πολάκη

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το κυβερνών κόμμα για το πόθεν έσχες του Παύλου Πολάκη. Ο ίδιος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με σημερινή ανάρτησή του καλεί τη ΝΔ να πάρει πίσω την ανακοίνωση και να ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο και την σύζυγό του, “σε διαφορετική περίπτωση ο εξευτελισμός σας δεν θα έχει προηγούμενο και θα πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας”, όπως αναφέρει.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για “συκοφαντίες” της ΝΔ προς τον Παύλο Πολάκη και εύχεται “καλά ξεμπερδέματα”. “Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στη ΝΔ για τις συκοφαντίες της προς τον κ. Πολάκη αναφορικά με το πόθεν έσχες του. Μπορεί άραγε να δώσει επιτέλους εξίσου πλήρεις και πειστικές απαντήσεις ο κ. Μητσοτάκης για την γαλλική εταιρία που κρύβει για πέμπτο χρόνο από το δικό του πόθεν έσχες; Η έστω οι υπουργοί του, που αν αθροίσεις τα δάνεια τους, όπως φαίνονται στα πόθεν έσχες τους, με τα χρέη της ΝΔ στις τράπεζες πλησιάζουν το μισό δις. Ευρώ;”, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταλήγοντας, από την Κουμουνδούρου τονίζουν: “Όσο και να εκλιπαρεί για προστασία τα κανάλια ο κ. Μητσοτάκης για να θάβουν την παρανομία του, να είναι σίγουρος ότι θα λογοδοτήσει”.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στα social media έκανε λόγο για “απελπισμένη προσπάθεια να κρύψουν τις πομπές του πρωθυπουργικού ζεύγους για τη γαλλική οφσορ και το ψεύτικο πόθεν εσχες”.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ότι “δεν είχαμε διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει ο κ. Πολάκης. Αλλά πραγματικά μετά και τη σημερινή του ομολογία προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν”.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, “Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία…”.

Η ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και για το εμβόλιο. “Και κάτι ακόμη. Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι «γενικός χειρούργος» (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι «χειρουργός», μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος)”.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με σαφείς αιχμές για τον πρωθυπουργό με αφορμή τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο για το πόθεν έσχες του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ